Maak gebruik van onze aanbiedingen, nu het nog kan!

Ruilen en retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling? Dat vinden we natuurlijk erg jammer... We horen graag wat we voor je kunnen betekenen!

Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier samen met de bevestigingsmail van de bestelling mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier volledig in. 

Download hier het retourformulier

Stap 2: Stuur je bestelling op.

Stuur het artikel samen met het retourformulier op naar het adres dat je kan vinden op retourformulier. Zorg dat je pakket is voorzien van een track & trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en willen natuurlijk misverstanden over het pakket voorkomen. 

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je rekening, of een nieuw product. 

PersonalFiets handelt je retourzending naar wens af.