Maak gebruik van onze aanbiedingen, nu het nog kan!

Over PersonalFiets

Onze passie voor fietsen

Bij PersonalFiets hebben we allemaal een enorme passie voor fietsen. Niet alleen voor het fietsen, maar óók voor onze fiets. Van jongs af aan zaten we al op de fiets en je kan dan ook zeggen dat het met de paplepel is ingegoten. 

Onze passie is ontstaan door het fietsen van fantastische tours door mooie landen. Uit deze ervaringen bleek dat we extra aandacht wilden schenken aan onze fiets. We wilden natuurlijk de fiets goed onderhouden. Maar hem ook af en toe een mooie upgrade geven. Daarom hebben we PersonalFiets opgezet. 

Een foto van een van onze fietsvakanties.

Een foto van een van onze fantastische fietsvakanties.

Over PersonalFiets

Onze passie voor fietsen begon dus bij een aantal mooie tours en fietsvakanties. Maar óók met onze eigen fiets! Vandaar ons motto: "Jouw fiets is van jezelf!" Met die gedachte hebben we PersonalFiets opgezet. Alles voor jou én je fiets. 

Wij zijn net zo blij met onze fiets, als jij dat bent. Maar, we kunnen altijd wel aan onze fiets en aan onszelf blijven werken. En daarvoor is PersonalFiets. 

PersonalFiets is elke dag op zoek naar de beste producten, zodat jij altijd je passie voor het fietsen en je fiets, kan uiten!

Eerlijke prijzen

Dat je van je fiets houdt, betekent dat je voor elke upgrade de hoofdprijs moet betalen. Daarom hebben we er bij PersonalFiets voor gekozen om alle producten direct vanuit de leverancier naar je te versturen. Zo besparen we veel op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen we de producten voor eerlijke prijzen aan je aanbieden.

Omdat we onze producten direct vanuit de leverancier naar je versturen is het zo dat we te maken hebben met een levertijd van tussen de 14 en 30 dagen. Hou hier dan ook altijd rekening mee.

Onze producten worden GRATIS bij jou thuis afgeleverd en als je niet tevreden bent kun je tot 14 dagen na ontvangst retourneren.

  • GRATIS Verzending

  • Retourneren binnen 14 dagen

  • 7 dagen per week de beste service

Contact met PersonalFiets

Je kan gemakkelijk contact opnemen met PersonalFiets. Dit doe je door een van de drie onderstaande manieren:

  • Het contactformulier op de website
  • Een e-mail naar info@personalfiets.nl
  • Een brief naar ons adres: Dijkgraaflaan 122, 3421XH, Oudewater (dit is geen bezoekadres, alleen een postadres.).