Vertraging? Klik hier om onze COVID19 update te lezen.

Bestelling en levering

Bestelling en levering

Onze passie voor fietsen begon dus bij een aantal mooie tours en fietsvakanties. Maar óók met onze eigen fiets! Vandaar ons motto: "Jouw fiets is van jezelf!" Met die gedachte hebben we PersonalFiets opgezet. Alles voor jou én je fiets. 

Dat je van je fiets houdt, betekent niet dat je voor elke upgrade de hoofdprijs moet betalen. Daarom hebben we er bij PersonalFiets voor gekozen om alle producten direct vanuit de leverancier naar je te versturen. Zo besparen we veel op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen we de producten voor eerlijke prijzen aan je aanbieden.

Omdat we onze producten direct vanuit de leverancier naar je versturen is het zo dat we te maken hebben met een levertijd van tussen de 14 en 30 dagen. Hou hier dan ook altijd rekening mee.

Altijd GRATIS verzending

PersonalFiets neemt altijd de verzendkosten voor haar rekening, zo ben jij hier geen extra kosten voor kwijt. Hiervoor is geen minimumbedrag nodig. 

* met uitzondering van gratis artikelen. 

Volg je bestelling

Na een aantal dagen na je bestelling kan je gemakkelijk je pakketje bij ons volgen. Dat doe je door deze link te volgen.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Je kan natuurlijk altijd bij ons terecht. Maar de kans is groot dat je niet de eerste met jouw vraag bent. Bekijk daarom altijd eerst de FAQ pagina. Misschien vind je daar het antwoord.