Maak gebruik van onze aanbiedingen, nu het nog kan!

Kopersgarantie

PersonalFiets staat voor jou garant. 

Dit betekent dat wij voor elke bestelling die je bij ons plaatst, de volgende garanties kunnen bieden. Zo weet je zeker, dat je bij PersonalFiets aan het goede adres bent.

Algemene voorwaarden

Met onze algemene voorwaarden willen wij als webwinkel, jou als klant verschillende zekerheden bieden. In de algemene voorwaarden vind je afspraken die gelden tussen PersonalFiets en al haar klanten. Zo weet je van te voren waar je mee akkoord gaat, maar vooral ook waar je recht op hebt als klant. 

Het is niet verplicht om algemene voorwaarden op te stellen. Wij doen dit wel om jou als klant zekerheid te bieden.

Betrouwbaar postorder bedrijf: PostNL

PersonalFiets maakt binnen Nederland gebruik van PostNL voor alle zendingen van orders. PostNL bezorgt al meer dan 200 jaar de post in Nederland. Aan een partij met zo veel ervaring vertrouwen wij zonder twijfel de taak om al onze pakketten en zendingen succesvol bij jou als klant af te leveren. Daarnaast bezorgt PostNL steeds duurzamer en groener de post. Daar staan wij als fietsers natuurlijk achter.

Contact

Als Nederlandse webshop zijn wij verplicht om jou als klant te beschermen. Daarom hebben wij een contact optie waar je 24/7 gebruik van kan maken bij problemen of andere vragen. Zo kunnen we je altijd helpen met alle vragen betreffende PersonalFiets.

KVK geregistreerd

Als Nederlands bedrijf, staan wij geregistreerd bij de KVK. Zo zijn gegevens van PersonalFiets bekend bij Kamer van Koophandel. Op deze manier kunnen zij controleren of er eerlijk handel wordt gedreven. Zo kan de KVK, maar ook wij - PersonalFiets - aantonen dat wij altijd eerlijk handel willen drijven.

Privacy beleid

Wij willen kosten wat kost, jouw gegevens beschermen. Daarom hebben wij een privacy beleid. Zo kan jij als klant altijd inzien wat er met de gegevens gebeurd en kan hier geen onduidelijkheid over bestaan. Hierin staat bijvoorbeeld hoe wij intern om gaan met jouw gegevens, met wie wij deze gegevens wel en niet delen. 

Veilig betalen via iDeal & PayPal

Via iDeal en Paypal bieden wij je beveiligde, gecontroleerde en erkende betaalservices. Op deze manier weet je als klant waar je aan toe bent wanneer je bij ons een betaling voltooit. Zo heb je als klant altijd zekerheid over wat er met jouw geld gebeurd.

Wettelijk verplichting 14 dagen retour

Als webwinkel zijn wij verplicht een wettelijke retourperiode van 14 dagen te handhaven. Wat betekent dit voor jou als klant? Dit betekent dat jij, zonder opgaaf van reden, de bestelling terug kan sturen naar PersonalFiets. Hierna zijn wij verplicht het aankoopbedrag terug te storten op de rekening van de klant, wanneer de retourzending aan alle voorwaarden voldoet. Zo ben je altijd zeker van het terugkrijgen van het aankoopbedrag, wanneer je om welke reden dan ook niet tevreden bent met het product.